Jánoshida Sportegyesület

Jánoshidán a sportegyesület több szakosztályt is működtet, úgymint labdarúgó szakosztály megyei I. osztályú tagsággal, asztalitenisz szakosztály, lábtoll-labda, ill természetjáró szakosztály.

SPORTLÉTESÍTMÉNY TARTÓS BÉRLETI SZERZŐDÉSE

Asztalitenisz hírek

Jó hírrel szeretném kezdeni az aszalitanisz körül zajló események beszámolóját. Jánoshida csapata a bajnokság lezajlásával dobogós harmadik helyen végzett. Ezen kívül még jobb hír az, hogy mivel az előttünk  lévő két csapat sportigazolása nem felelt meg a MOATSZ- Magyar Országos Asztalitenisz Szövetség - által előírt feltételeknek , így Jánoshida kapott lehetőséget az MB III-ba történő felkerüléshez, és azehhez szükséges osztályozó  mérkőzések lejátszásához. 

Kiss Dávid ez év áprilisában részt vett a Budaörsön  megrendezésre kerülő Országos Diákolimpián, ahol Szolnok megyét képviselve csoportban aranyéremmel tért haza, egyénileg pedig a nyolc közé jutásért játszott ahol szoros küzdelemben maradt alul. Szívből gratulálok a nagyszerű teljesítményéhez neki is , illetve édesapjának Kiss Bélának is aki elősegítette a felkészülését és ő buzdította őt a mérkőzés alatt nyújtott támogatással és szakértő tanácsaival. Bátran elmondhatom  Kiss Dávid községünk tehetséges utánpótlása az asztalitenisz csapatnak és hamarosan a felnőtt mezőnyben is eredményesen is megállja a helyét.

Reményeim szerint nemsokára már tájékozatatni tudom Önöket az osztályozó mérkőzéseken elért eredményünkről így ezáltal arról hogy sikerül-e Jánoshidának a Megyei Bajnokságból felkerülnie az MB III-as csapatok közé.